Редактор: e-mail: Кадър: БТВЗаплаха е получена за жената и децата на шефа

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЗаплаха е получена за жената и децата на шефа
Коментари Харесай

Заплашиха жената и децата на шефа на НАП Румен Спецов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Заплаха е получена за дамата и децата на шефа на Национална агенция за приходите. Стана ясно, че са " изпратени хора " от български предприемач, който до момента не е проверяван, само че ДАНС се е намесили и са предотвратили офанзивата. Информацията е била класифицирана.

Бившият финансов длъжностен министър Асен Василев изясни за какво е държал Румен Спецов да бъде началник на Национална агенция за приходите. Той разкри, че последният е получил закани за дамата и децата му.

" Когато ръководиш Националната организация по приходите и имаш властта, която имаш в Национална агенция за приходите, има две неща, които ти се случват. Първото е - идват при тебе с куфарчета и ти би трябвало да ги върнеш, с цел да " покрием тази или онази инспекция ". И второто е - идват при тебе със закани и ти би трябвало да си пазиш фамилията и децата. И третото е - би трябвало да си задоволително сръчен, да си бил в тази администрация, с цел да можеш да й окажеш помощ и да извлечеш от нея най-хубавото ", сподели Василев.

Тук водещият на предаването " 120 минути " Светослав Иванов го попита: " Кое от това се случи на Румен Спецов? ", а Василев отговори: " И трите. Получавал е закани. Аз бях осведомен, както и ДАНС, както и задграничните партньорски служби. Заплахата беше за жена му и децата му. Слава Богу, успяхме да отреагираме съответно. Тази борба, когато спираш милиарди - да спреш два милиарда значи, че някой ги е платил. Когато спираш милиарди, се желаят доста топки да застанеш на тази позиция и да ги събереш ".

Затова чии ползи е настъпил Спецов с дейностите си, Василев отговори: " Нека да кажем български предприемач ", а Кирил Петков добави: " Нека да кажем, че става дума за компании, които до този миг не са одитирани от Национална агенция за приходите. Защото са имали подкрепи ".

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР